banner2-1024x361

Firma Veranda d.o.o se bavi prodajom i montažom PVC, ALU, DRVO i DRVO-ALUMINIJUM stolarije nemačkog profila Trocal 5 i 6 komora. Garantujemo visok kvalitet PVC, ALU, DRVO i DRVO-ALUMINIJUM stolarije uz prihvatljive cene, profesionalan pristup poslu, sigurnu isporuku i montažu u unapred dogovorenom roku.

Osnovni cilj Veranda d.o.o je proizvodnja široke palete kvalitetnih proizvoda sa kojima ćemo udovoljiti svim željama naših klijenata. Težimo ka tome da obezbedimo odličnu uslugu od kompletne konsultacije do završne montaže i postprodajnog servisa. Vernada d.o.o je priznat i sertifikovan od strane međunarodnog sistema za kontrolu kvaliteta ISO 9001:2008 i sistemom za upravljanje informacione sigurnosti ISO 27001:2005.

Zahvaljujući brižljivo vođenoj politici kvaliteta, te stalnom praćenju savremenih tehnoloških dostignuća i dobroj snabdevenosti kvalitetnim materijalima, uspevamo efikasno i u kratkim rokovima zadovoljiti zahteve tržišta. Obratite nam se sa poverenjem i slobodno nas kontaktirajte. Nalazimo se na adresi Durmitorska 6-8 (lokal 2), kontakt telefon +381 69 201 00 40

 

Save