Termopaneli za ulazna PVC i Al vrata

Obični termopaneli:
Izrađeni od PVC ili aluminijumskih panela. U ponudi su u beloj boji. PVC paneli mogu biti u bojama zlatni hrast, tamni hrast, mahagoni i orah.

Termopaneli
TEHNI (poreklo Grčka)

Termopaneli TEHNI (poreklo Grčka)


Termopaneli firme ART DOOR (poreklo Hrvatska)

Dekorativni termopaneli su napravljeni od XPS polistiren izolacije, na kojoj su sa obe strane zalepljene plastične ploče. Ploče mogu biti izrađene od već dobro poznatog PVC materijala ili od ABS-a. Koeficijent prolaska toplote, koji meri količinu toplote, koja prolazi kroz 1 kv.m panela za jedinicu vremena, je K=1,5W/m2K. Svi paneli su debljine 24 mm i imaju ugrađena stakla. U ponudi su u bojama: bela, zlatni hrast i orah.

SIMPLE

Paneli, koji imaju čistije prostije forme, su iz serije SIMPLE. Izrađeni su sa PVC pokrivom od 1,5 mm.

Termopaneli firme ART DOOR (poreklo Hrvatska)


LINEGO

Serija LINEGO sadrži 9 panela, za koje je karakteristična srebrnkasta obrada stakala. Pogodni su za zgrade (objekte) sa modernom arhitekturom. Izrađeni su sa ABS presvlakom od 3,5 mm. Termopaneli koje predlažemo su bez dekoracije na staklima.

Linego


MODERNO

MODERNO sadrži u sebi klasični dizajn i elemente aktuelnih tendencija. Klijent bira između 9 varijanti, koje su izrađene sa ABS presvlakom od 3,5 mm. Termopaneli koje predlažemo su bez dekoracije na staklima.

MODERNO


TRADICIONALNO

Paneli, koji mogu da se dopadnu ljudima sa ukusom ka kao LINEGO i eksterijeru, su iz serije TRADICIONALNO. Oni, isto MODERNO, su izrađeni sa ABS presvlakom od 3,5 mm. Termopaneli koje predlažemo su bez dekoracije na staklima.

Tradicionalno

Tradicionalno