Rolo zavese Beograd

rolo zavese

Rolo zavese Beograd | Tel: +381 69 201 00 40

Rolo zavese su elegantno, stilsko rešenje za moderan dom. One imaju lak mehanizam za rukovanje, izrađene su od tekstilnih materijla – 100% poliester, PVC ili od fiberglasa. Rolo zavese mogu da omoguće kako prigušenje svetlosti tako i stoprocentno zatamljivanje. Imaju veliki asortiman dezena, raznovrsnost mehanizama za upravljanje i mogućnosti montaže – za plafon, zid ili prozor.

Sistem MINI (bez šine i kutije)
Montaža se izvodi bez potrebe za bušenjem profila prozora. Za delove koji su otvoreni pomoću Z-oblika zagrade i fiksni prozori zavesa se montira sa duplom lepljivom trakom, aluminijumski i plastični elementi, koji su deo zavese su predloženi u beloj i braon 8014 braon 8003 boji.

Sistem STANDARD (bez šine i kutije)
Može da se montira. Na plafon, zid ili prozor, aluminijumski i plastični delovi koji su deo zavese su dostupni u beloj i braon boji.

Sistem ELEGANT (sa šine i kutije)
Pogodan za ugradnju na krilo sa dvoosnim otvaranjem, kutija i vodice se nude u šest boja: bela, braon, zlatna hrast, orah, planinski bor, mahagoni. Vođice se montiraju na lajsnama (staklodržačima) i koje drže staklo u krilu prozora.

Sistem LUKE
Pogodan za ugradnju na krovnim prozorima; aluminijumski i plastični delovi su dostupni u beloj.

Save