Velika paleta sistema za spoljne i ugradne roletne

Roletne pružaju zaštitu od sunca, toplote i neprijatne svetlosti, zaštitu od neželjenih pogleda i nepoželjnih gostiju. Pri niskim temperaturama zadržavaju toplotu u prostorijii, a istovremeno su i atraktivni stilski element svake fasade. Veranda d.o.o paleta proizvoda sistema za roletne poseduje različite modele i konstrukcije pogodne za ugradnju pri novogradnji, kao i pri renoviranju.

Kod kompletnih kutija za roletne su prozor, roletne i kutija jedna harmonična celina, a time je i njihova montaža znatno jednostavnija. Kutija i profili za roletne su napravljeni od optimalno kvalitetnog PVC materijala, otpornim na udarce i vremenske nepogode i time garantuju visok nivo stabilnosti i izdržljivost pri ekstremnim opterećenjima. Još veća stabilnost se postiže ubacivanjem metalnog ojačanja.

Kutije za roletne se mogu dobiiti u svim bojama iz široke palete boja i dekore. Lamelice za roletne su dostupne u bojama iz ponude palete boja za lamelice.

Ugradne roletne su dopuna prozoru Veranda d.o.o do njegove maksimalne funkcionalnosti. Bez obzira koju liniju Vi izaberete:

  • Pružaju odličnu zaštitu od sunca
  • Učiniće Vašu kuću hladnom u letnjim mesecima
  • Dobićete dodatnu toplotnu izolaciju u zimskim mesecima
  • Zaštitiće Vas od buke
  • Zaštitiće Vas od radoznalih očiju
  • Možete dobiti dodatnu sigurnost
  • Učiniće vašu fasadu lepšom

alu roletne, alu roletne cena, alu roletne cene, aluminijumske roletne, aluminijumske roletne cena, aluminijumske roletne cene, metalne roletne, motori za roletne, plasticne roletne, plasticne roletne za prozore, pvc roletne, pvc roletne cena, pvc roletne cene, roletne beograd, roletne cene, roletne pvc, roletne za krovne prozore, roletne za prozore beograd, roletne za prozore cena

Save

Save

Save