pvc-prozori-beograd

PVC Prozori Beograd info na tel: +381 69 201 00 40

PROZORI


Prozori dopunjuju formu svakom domu kao ni jedan drugi građevinski element. Prvenstveno, oni predstavljaju stil svakog doma. Važni elementi su: veličina, proporcija, forma i boja. Osim standardnih pravouganih formi oni mogu biti irađeni u neograničeno raznovrsnim formama.

Osnovne funkcije prozora su da štiti od hladnoće i toplote, od prodora padavina, prašine, nečistoća i buke. Čak 40% energije gubi se preko prozora, 22% preko zidova, 16% preko podova, 7% preko tavana, a ostalih 15% na druge načine.

Zašto menjati prozore ?

  1. BOLJA TERMOIZOLACIJA

Za pitanja o energetskoj efikasnosti i toplotnoj izolaciji objekata, posebnu pažnju smo usmerili na prozore, jer je kroz njih 40% gubitka toplote. Još jedan važan element je staklo, koje zauzima 80% površine prozora i čini dobru izolaciju.

  1. ZA BOLJU ZVUČNU IZOLACIJU

Brz život i gužva u saobraćaju u gradovima nas primorava da obratimo pažnju na obiljan faktor – buka, od koje zavisi naš svakodnevni komfor i zdravlje. Jedan od faktora za mirnu i tihu životnu sredinu je visoka zvučna izolacija, koja u velikoj meri zavisi od izbora zastakljivanja. Za poboljšanje zvučne izolacije su važni sledeći elementi: tri gume na štoku, dobra kombinacija stakla, dobra izolacija, zaptivanje purpenom i poslednji završni radovi.

  1. BOLJA ZAŠTITA OD SUNCA

Zaštita od sunca može se postići sa velikim brojem različitih proizvoda kao što su: roletne, zavese, žaluzine i staklo sa visokim pokrićem.

  1. DOBRO ZA BEZBEDNOST

Statistike pokazuju da su najčešći pokušaji provala u kuće preko prozora. Veranda d.o.o. nudi proizvode sa osnovnim nivoom bezbednosti CIJA vk1, sa najmanje 2 ili 3 poena i bezbednost rukovati Hoppe Secustik.

  1. ENTERIJER I EKSTERIJER REŠENJA

Mnogi ljudi menjaju prozore iz estetskih razloga kako bi izmenili arhitekturu i sam dizajn svog doma. Mi smo tu da zadovoljimo sve želje i zahteve naših klijenata iz širokog spektra naših proizvoda.

pvc prozori beograd

alu drvo prozori cene, alu prozori cene, aluminijumski prozori cene, drveni prozori cene, krovni prozori cene, plasticni prozori cene, prozori cene, prozori i vrata pvc cene, prozori od drveta cene, prozori pvc cene, pvc prozori beograd cene, pvc prozori cene, pvc prozori cene beograd, pvc stolarija prozori cene, velux prozori cene, pvc prozori beograd